Меню

Соленки с картофи и кашкавал

3 октомври 2013 | 15:20 | Михаела Лазарова
Добави в любими
250 г меко масло
100 г настърган кашкавал
250 г сварени и намачкани картофи
250 г брашно
кимион
1 жълтък за намазване

Продукти
Приготвяне

В купа разбъркайте маслото, към което сте добавили картофите. След това сложете кашкавала и брашното. Разбъркайте добре. Полученото тесто се разточва и се изрязват триъгълничета.

Навиват се на малки кифлички и се намазват с жълтък. Поръсете с кимион и печете в предварително загрята фурна на 180 градуса.

Снимка: Sxc.hu

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
li239 ( преди 10 години )