Меню

Салата с червен боб, царевица и авокадо

31 март 2014 | 12:10 | Михаела Лазарова
4 от 4 гласа
Добави в любими
2 малки консерви червен  боб
1 малка консерва царевица
1 авокадо
1-2 червени чушки, може и мариновани
2 домата
1 глава лук
2 стрити скилидки чесън
няколко стръка магданоз

За дресинга
половин чаена чаша пресен лимонов сок
зехтин
сол, черен пипер на вкус

Продукти
Приготвяне

Най-напред отцедете боба и царевицата от консервите. Сложете ги в дълбока купа. Към тях добавете и останалите зеленчуци, които трябва да са нарязани на малки парченца. Последен сложете дресинга и разбъркайте добре. Тази салата може да се консумира самостоятелно или да е вашата гарнитура към печеното месо.

Снимка: chocolateandtoast.wordpress.com

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай