![5-6 парчета рибно филе по желание
около 1 килограм пресни гъби печурки
4-5 връзки пресен лук
50 г масло
сол, черен пипер
магданоз, розмарин
250-300 мл бяло вино](/media/files/resized/article/654x358/5be/9ca9a106354a2a624d4dcd0debbbd5be-6a20ffa5846161e08d60f5a706aa1331.jpg)
Измийте рибните филета. В тенджера задушете лука. След като поомекне, трябва да го разстелете в тавичка с незалепващо покритие. Върху него сложете рибните филета (предварително овкусени със сол и черен пипер), гъбите и няколко парчета масло.
По желание може да сложите и няколко стръка магданоз и розмарин. Полейте рибата с виното и печете в предварително загрята фурна на 180 градуса до готовност.
Снимка: thinkstock
Вижте още: