Запържете наденицата в една лъжичка масло в дълбок тиган. Пържете на средна температура, докато покафенее. Оставете настрана.

Разтопете останалото масло в тигана и задушете зеления лук и гъбите, докато омекнат.

В голяма купа смесете яйцата, изварата, кашкавала и чушките. Смесете съставките с наденицата, лука и гъбите. Оставете в хладилника за една нощ, за да се смесят добре вкусовете.

Преди да сложите ястието във фурната, пресейте брашното, бакпулвера и солта. Разбъркайте ги с малко масло и добавете тази смес към яйчената. Изсипете в предварително подготвена и намазнена тавичка.

Печете около 40-50 минути в предварително загрята на 180 градуса фурна. Преди да сервирате, оставете да изстине за около 10 минути.

Снимка: Thinkstock

Опитайте още: