Продукти:
600г свинско филе
2 глави лук
1 с.л. брашно
1 ч.ч вино
150 г пушени гърди
2 с.л. мас
1 с.л. дом.пюре
1/4 пакетче краве масло
2-3 скилидки чесън
1 лъжица горчица
черен пипер и сол на вкус
Приготвяне: От месото се правят 4 по-големи шницели. Изтъняват се добре с чукче и се поръсват със сол и черен пипер. Лукът се нарязва на филийки, смесва се с пушените гърди, нарязани на кубчета и се разпределя върху месото. Увиват се рула и се завързват с конец. Нареждат се в тавичка, в която има сгорещена мас и се запържват от всички страни. Брашното, доматеното пюре и горчицата се разбиват с виното и се заливат рулцата. Прибавя се чесънът, кравето масло и солта на вкус. Тавичката се покрива с фолио и ястието се пече във фурната на 150 градуса. Поднася се с картофено пюре, сварен ориз или салата.