![2 чаши кисело зеле, нарязано
2 моркова, нарязани на кръгчета
1 щипка риган
4 супени лъжици олио
2 големи картофа, нарязани на кубчета
500 мл зелев сок
500 мл вода
2 червени чушки, нарязани на ситно
1 глава лук, нарязана на ситно
1 щипка сол](/media/files/resized/article/654x358/e2d/cb8a4227d9d035edc43facae8432ae2d-103b1ac56c2962f560bba6bdf42f0dfe.jpg)
45 мин.
-
Порции: 8
Подгответе зеленчуците, нарежете ги и ги задушете в дълбока тенджера със сгорещената мазнина. След като се запържат ги залейте със зелевия сок и водата. Оставете да заври. Добавете подправките и намалете огъня. Оставете да къкри за още десетина минути или докато сте сигурни, че зеленчуците са омекнали.
Снимка: iStock
Опитайте още: