![Продукти:
около 300-400 гр месо за готвене, парчета
1 консерва грах – около 250-300 гр
3-4 големи картофа
2-3 моркова
1 глава лук
магданоз
сол
2-3 суп. лъж. олио](/media/files/resized/article/654x358/4a0/650d5ec3af2437b334e895a8d8c1e4a0-2f9330b975d6706df6ed369b0c0fd157.jpg)
Приготвяне:
В тенджера сипете олиото и запържете месото. Когато е готово добавете грахта, почистените и нарязани на кубчета картофи, почистените и нарязани на малки парченца моркови, нарязания на ситно лук и магданоз. Оставете да ври на слаб огън около 50 минути. Подправете със сол. Поднесете поръсено с магданоз, нарязан на ситно или 1-2 суп. лъж. кисело мляко. Добър апетит!
Снимка: photl.com