Меню

Мариновани пилешки гърди

19 май 2018 | 06:07 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
2-3 пилешки гърди без кожа
1 връзка кориандър
4 скилидки чесън
сол, черен пипер на вкус
1 люта чушка
сока на 1/2 лайм
1-2 с.л. зехтин
1/2 ч.л. кимион на прах
1/2 ч.л. пушен червен пипер
1/2 ч.л. лук на прах
20 мин

  • Порции: 2-3

Продукти
Приготвяне

В кухненски робот сложете кориандъра, чесъна, зехтина, сока от лайм и останалите подправки. Прехвърлете получената марината в купа и оваляйте в нея пилешките гърди. В добре загрят тиган сложете няколко капки зехтин и изпържете месото. Може да ползвате и грил тиган. Сервирайте със свежа салата по ваш избор.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай