Меню

Салата с пиле и кисели краставички

6 юни 2018 | 05:44 | Михаела Лазарова
4 от 3 гласа
Добави в любими
400 г обезкостено пилешко месо, варено или печено
6 кисели краставички
1 малка глава червен лук или няколко стръка пресен
1 малка консерва царевица
1 стрък селъри
За дресинга:
3 с.л. майонеза
2 с.л. дижонска горчица
сол, черен пипер на вкус
1 нарязана на ситно люта чушка – по желание
няколко стръка копър нарязани на ситно
1 с.л. винен оцет
10 мин

  • Порции: 2-3

Продукти
Приготвяне

Накъсайте или нарежете месото на малки парчета. Сложете го в купа и прибавете към него нарязаните лук, отцедената и изплакната в гевгир царевица, селъри и кисели краставички. Пригответе дресинга като комбинирате всички съставки, след което овкусете салатата.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай