Продукти:
4 пилешки бутчета, 3 с. л. пикантна горчица, 2 глави лук, 4 скилидки чесън, 3 с. л. олио, 200 мл сухо бяло вино, 1/2 ч. л. изсушена мащерка, черен пипер, сол.

Приготовление:
Натрийте бутчетата с черен пипер и сол, намажете ги с горчица и ги оставете да престоят 30 мин. Нарежете лука и чесъна на ситно. В сгорещено олио запържете бутчетата. Извадете ги и запържете лука и чесъна. Налейте виното и подправете с мащерка. Нагрейте фурната до 210 градуса. В тавичка наредете бутчетата и ги залейте с винената смес. Печете ги 50 мин.

Тази рецепта участва в конкурса "Модерна домакиня"