Меню

Салата с краставици, авокадо и риба тон

8 септември 2020 | 04:41 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
3 големи консерви риба тон
1 голяма или 2 по-малки краставици
2 бр добре узряло авокадо
няколко стръка кориандър
1 малка глава червен лук
сол, черен пипер, зехтин и лимонов сок на вкус
10 мин

  • Порции: 2-3

Продукти
Приготвяне

Нарежете краставицата на тънки парченца, като за салата. Сложете я в купа. Авокадото се обелва и нарязва на малки парчета и задно с нарязаните лук, кориандър се добавят към краставиците. Отцедете рибата и я сложете към останалите съставки, Овкусете със сол, черен пипер, пресен лимонов сок и зехтин. Разбъркайте добре и серивайте. 

Снимка: istock

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай