Меню

Хрупкаво пиле с пармезан по италиански

7 декември 2020 | 13:29 | Илияна Николова
Добави в любими
50 г галета
75 г настърган пармезан
1 супена лъжица италиански сос, готов
1 яйце, разбито
5 броя пилешки гърди, нарязани на правоъгълни филета
45 мин

  • Порции: 4

Продукти
Приготвяне

Загрейте фурната на 180 градуса. В купа смесете галетата, пармезана и италианската подправка микс. В отделна купа разбийте яйцето. Потопете пилешкото месо в него, след това в сместа с галетата. Подредете филетата в тава за печене. Печете за 35-40 минути до златиста коричка. Обръщайте го през 15 минути.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай