Меню

Кекс с бадемово брашно без глутен

10 януари 2021 | 04:56 | Илияна Николова
5 от 2 гласа
Добави в любими
6 яйца, разделени 
250 г бадемово брашно 
250 г пудра захар
60 мин

  • Порции: 10

Продукти
Приготвяне

Загрейте фурната на 180 градуса. Намажете с мазнина форма за печене. Покрийте с хартия. В голяма купа разбийте белтъците на пяна. В друга купа разбийте жълтъците със захарта. След това добавете белтъците внимателно и разбъркайте с лъжица. Добавете и бадемовото брашно. Разбъркайте. Прехвърлете сместа във формата. Печете за 30 минути. Изчакайте да изстине преди да сервирате.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай