Меню

Пълнени чушки с кайма, увити в бекон

27 януари 2021 | 05:16 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
300-350 г бекон, нарязан на филийки
350 г сурова наденица
250 г крема сирене
15-20 люти чушки по ваш избор
45 мин

  • Порции: 15

Продукти
Приготвяне

Премахнете червото от наденицата и запържете месото в няколко капки мазнина в добре загрят тиган до златисто. След това премахнете от котлона и добавете сиренето. Разбъркайте добре. Чушките се нарязват наполовина по дължината и семките се премахват. Напълват се със сместа и около всяка половинка се увива бекон. Пекат се в предварително загрята фурна на 190 градуса за около 20-25 минути.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай