Меню

Фокача с колбас, моцарела и сушени домати

23 февруари 2021 | 04:17 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
1 фокача
около 250 г мортадела, прошуто или колбас по ваш избор
2-3 топки моцарела
сушени домати в зехтин
зехтин
10 мин

  • Порции: 2-3

Продукти
Приготвяне

Разрежете фокачата наполовина, така че да се получат нещо като две отделни питки за голям сандвич. Ако вие ще си я приготвите, изчакайте да изстине напълно преди разрязването. Рецепта за домашна фокача може да видите тук. Върху едната половина подредете колбаса, върху него нарязаната на колелца моцарела, а върху нея доматите. Капнете няколко капки зехтин, сложете другата половина на фокачата и разрежете на колкото желаете порции. По желание може да запечете допълнително за няколко минути.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай