Меню

Разядка с пармезан и печени чушки

6 юли 2021 | 05:01 | Михаела Лазарова
5 от 2 гласа
Добави в любими
100  големи печени червени чушки
80-100 г настърган пармезан
1 чаша листа  от  пресен босилек
2 скилидки чесън
Сол на вкус, ако е необходимо
Сокът на ½ лимон
1/2 чаша зехтин
10 мин

  • Порции: 2-3

Продукти
Приготвяне

Чушките се обелват от люспите и се почистват от семките, без да се изплакват, за да се запази този уникален опушен вкус. Заедно с останалите съставки се смилат в блендер или кухненски робот. Сервирайте разядката с хубав хляб.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Лилиана Занариева ( преди 2 години )
идеята е добра, но мерните единици на продуктите или липсват или са непълни
отговор Сигнализирай за неуместен коментар