Меню

Салата с пилешко, царевица и авокадо

14 януари 2022 | 05:24 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
400 г печено или сварено пилешко месо
1-2 добре узрели авокадо
1 малка консерва царевица
1 малка глава червен лук
няколко стръка магданоз или кориандър
За дресинга:
3 с.л. зехтин
2 с.л. пресен лимонов сок
сол и черен пипер на вкус
10 мин

  • Порции: 2

Продукти
Приготвяне

Месото се накъсва и се слага в купа. Авокадото се разрязва на две, премахва се костилката и месестата му част се издълбава с помощта на лъжица, след което се нарязва. Лукът и магданозът също се нарязват и се слагат заедно с авокадото в купата. Отцедете царевицата и също я прибавете. Комбинирайте съставките за дресинга, овкусете салатата и сервирайте.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай