Меню

Глазура или крем за торта и кексчета с карамелено кондензирано мляко

12 февруари 2022 | 05:51 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
500 г меко, но охладено масло
1 консерва карамелизирано кондензирано мляко Dulce de Lache или друго по ваш избор
10 мин

  • Порции: 1

Продукти
Приготвяне

Маслото се разбива до пухкавост с помощта на миксер. След това към него се добавя кондензираното мляко и отново се разбива с миксер. Възможно е да се наложи да разбивате 2-3 минути или малко повече. Кремът трябва да е гладък, а не да бъде като на грудки. Може да декорирате торти, кексчета, да намажете блатовете на тортата, по желание.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай