Меню

Разядка с риба тон и нахут

10 септември 2022 | 05:39 | Михаела Лазарова
5 от 2 гласа
Добави в любими
1 консерва нахут, изплакнат в гевгир и отцеден
3-4 консерви риба тон, отцедени
4-5 с.л. зехтин
пресен лимонов сок на вкус
6 филета аншоа – по желание
1/4 малка глава червен лук, нарязана на ситно
няколко стръка наситнен магданоз
сол, черен пипер на вкус
10 мин

  • Порции: 2

Продукти
Приготвяне

В кухненски робот или блендер сложете рибата, нахута, лимоновия сок, зехтина, филето аншоа. Смелете съставките, като може да не е до перфектна гладкост, а да има и по-едри парченца. Пресипете разядката в подходяща купичка и тогава добавете към нея лука, подправките и магданоза. Разбъркайте и сервирайте с хубав хляб, крекери.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай