Меню

Салата с паста и песто

13 февруари 2023 | 05:15 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
400 г къса паста фарфале
1 бурканче песто 
Сокът на 1 лимон 
Черен пипер на вкус
Сол, ако е необходимо
10 листа маруля, нарязани
Крутони на вкус
100-150 г настърган пармезан
20 мин

  • Порции: 2-3

Продукти
Приготвяне

Сварете пастата според инструкциите на опаковката. В дълбока купа комбинирайте пестото, лимоновия сок, солта и черния пипер. Разбъркайте ги добре. Когато пастата се свари може да я отцедите добре и да я сложите в купата. Следва да добавите нарязаната маруля, крутоните и настъргания пармезан. Всичко се разбърква хубаво и може да сервирате.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай