![2 краставици
1/4 ч.ч. оризов винен оцет
2 ч.л. сусамово масло
2 с.л. ситно нарязан кориандър
2 с.л. пресен босилек
2 с.л. пресен джоджен
4 стръка зелен лук
1 скилидка стрит чесън
1/4 ч.л. прясно настърган джинджифил
1 с.л. черен сусам
Смлян червен пипер на вкус](/media/files/resized/article/654x358/0a6/01dd91c1cb2666f22755689f61eca0a6-a6248586879180f0b82a995674c1297b.jpg)
10 мин
-
Порции: 2
Обелете и нарежете на тънки кръгчета краставиците. Поставете ги в купа заедно с нарязания лук. Овкусете с оцета и олиото, след което добавете останалите съставки. Разбъркайте добре и сервирайте.
Снимка: iStock
Опитайте още: