Меню

Бисквити с фъстъчено масло и шоколад без брашно

17 март 2023 | 15:43 | Илияна Николова
5 от 2 гласа
1 чаша меко фъстъчено масло
¾ чаша захар
1 голямо яйце
½ чаена лъжица сода
¼ чаена лъжица сол 
1 чаша шоколадови капки
90 мин

  • Порции: 10

Продукти
Приготвяне

Загрейте фурната на 180 градуса. Разбъркайте фъстъченото масло с останалите съставки в купа, докато се смесят напълно. Накрая добавете шоколадовите парченца и отново разбъркайте леко.

Покрийте тава за печене с хартия. С помощта на лъжица за сладолед разпределете сместа на отделни топки на известно разстояние, защото ще слегнат и ще се разширят. Печете в загрята фурна за 15 до 20 минути или до покафеняване. Оставете да изстинат върху решетка за минимум 30 минути, преди да поднесете.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай