Меню

Яйца на тиган с наденица и сирене бурата

10 март 2023 | 11:27 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
250 г сурова наденица
1 глава лук
1 с.л. зехтин екстра върджин 
2 домата
3 яйца
1 топка сирене бурата
Сол, черен пипер, магданоз на вкус
25 мин

  • Порции: 1-2

Продукти
Приготвяне

Лукът се нарязва и задушава в зехтина (в тиган). Премахнете червото от наденицата и я нарежете на хапки, които добавете към лука. Когато месото стане златисто, може да сложите нарязаните домати. Подправете със сол и черен пипер на вкус. Гответе около 10 минути. След това внимателно чукнете яйцата. Добавете накъсаното на хапки сирене и наситнения магданоз. Гответе докато белтъците стегнат добре. Сервирайте с хубав хляб.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай