Меню

Лесна лазаня с равиоли

12 октомври 2023 | 05:30 | Михаела Лазарова
лесно
Добави в любими
Снимка: istock
60 мин.

  • Порции: 4

Продукти
Приготвяне
  1. Сложете равиолите да се варят според инструкциите на опаковката.
  2. След като са готови може да ги отцедите и отделите настрана. 
  3. Вземете подходяща тава за печене, която леко може да намазните (стените ѝ също), и на дъното ѝ сложете малко от соса. 
  4. След това подредете ред равиоли.
  5. Върху тях разпределете сос, след това поръсете със сирената. 
  6. Продължете да редите лазанята, като завършите със сос и поръсите със сирената. 
  7. Покрийте с алуминиево фолио за печене. 
  8. Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 25 – 30 минути, след което премахнете фолиото и печете докато сирената хванат златистокафява коричка.

Снимка: istock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай