Меню

Пилешки бутчета със сос от горчица и мед

11 декември 2023 | 08:40 | Михаела Лазарова
5 от 30 гласа
лесно
Добави в любими
Снимка: istock
70 мин.

  • Порции: 2-3

Продукти
Приготвяне
  1. Овкусете месото със сол. 
  2. В дълбока купа комбинирайте съставките за соса и ги разбъркайте много добре. 
  3. Добавете месото и отново разбъркайте хубаво, за да може да се овкуси както трябва от всички страни. 
  4. Намазнете подходяща тава за печене. 
  5. Подредете месото. 
  6. Ако е останал сос, добавете и него. 
  7. Обелете и нарежете лука на едро. 
  8. Сложете го в тавата при месото. 
  9. Печете ястието в предварително загрята фурна на 200 градуса за около 30 минути или до готовност на месото. 
  10. Сервирайте с гарнитура по ваш избор. 

Снимка: iStock

По идея от themediterraneandish.com

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай