Меню

Печени броколи с карфиол и масло

19 януари 2024 | 06:30 | Илияна Николова
лесно
Добави в любими

Продукти
Приготвяне
  1. Загрейте фурната на 180 градуса. 
  2. Поставете броколите и карфиола в дълбок тиган. Покрийте с вода. 
  3. Оставете да заври на среден огън, докато зеленчуците омекнат или около 8-10 минути. 
  4. Отцедете и прехвърлете в тава за печене. 
  5. Разбийте яйцата до пухкавост. 
  6. Добавете към тях половината настърган кашкавал, майонезата, лука и залейте зеленчуците със сместа.  
  7. Отгоре залейте с разтопеното масло и оставащия настърган кашкавал. 
  8. Поръсете с натрошените крутони. 
  9. Печете в загрята фурна за 40 минути или до златисто. 

Свързани статии

Снимка: iStock

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай