Меню

Баклава сладолед

18 януари 2024 | 08:30 | Михаела Лазарова
лесно
Добави в любими
Снимка: istock
15 мин.

  • Порции: 3-4

Продукти
Приготвяне
  1. Намажете фините кори с маслото и след това ги накъсайте на парчета с размер около 5-7 см. 
  2. Запечете ги във фурна за няколко минути, докато станат златистокафяви. 
  3. След това сложете по няколко парчета в купички или подходящи чаши. 
  4. Капнете малко мед върху тях и добавете сладолед. 
  5. В купа комбинирайте ядките с канелата. 
  6. Поръсете във всяка купичка от тях и по желание завършете с още малко мед.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай