Меню

Супа с паста, кейл и наденица

14 април 2024 | 05:30 | Илияна Николова
лесно
Добави в любими
Супа с паста, кейл и наденица
60 мин.

  • Порции: 10

Продукти
Приготвяне
  1. Кипнете подсолена вода в тенджера. 
  2. Сварете пастата само за 4-5 минути. 
  3. Извадете и отцедете. 
  4. В друга голяма тенджера на средна температура загрейте зехтина. 
  5. В него запържете изстисканата и накъсана наденица. 
  6. Разбърквайте 5-6 минути, докато покафенее. 
  7. Добавете лука и чесъна и гответе с разбъркване за още 5-6 минути. 
  8. Добавете морковите, чушката и отново разбърквайте за още 5 минути. 
  9. Добавете доматите и бульона. Оставете да кипне, намалете котлона и оставете под капак да къкри 15 минути. 
  10. Накрая добавете кейла и върнете пастата за още 3 минути в супата. 
  11. Овкусете с пипера и разбъркайте.  

Свързани статии

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай