Меню

Чили яхния с пилешко и боб

17 април 2024 | 09:03 | Илияна Николова
лесно
Добави в любими
Чили яхния с пилешко и боб
60 мин.

  • Порции: 6

Продукти
Приготвяне
  1. Загрейте олиото в тенджера на среден към силен огън. 
  2. В нея запържете двата вида чушки, лука и чесъна. Разбърквайте постоянно, докато омекнат. 
  3. Добавете доматите, пилето, двата вида боб. 
  4. Залейте с бирата. 
  5. Намалете котлона на слабо и оставете да къкри под капак за 1 час. 
  6. Разпределете яхнията в чинии и сервирайте с декорация от настърган пармезан и магданоз. 

Свързани статии

Снимка: iStock

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай