Меню

Мариновани пилешки хапки

24 април 2024 | 05:30 | Михаела Лазарова
лесно
Добави в любими
Снимка: istock
30 мин.

  • Порции: 2-3

Продукти
Приготвяне
  1. Нарежете месото на хапки. 
  2. В дълбока купа комбинирайте много добре съставките за маринатата. 
  3. Сложете месото в нея и разбъркайте добре. 
  4. Може да го оставите да се маринова за няколко минути или да го сготвите веднага. 
  5. В добре загрят тиган капнете малко зехтин екстра върджин. 
  6. Сложете месото и го гответе, докато не стане и от двете страни с хубава златистокафява коричка. 
  7. Сервирайте с гарнитура по ваш избор.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай