Меню

Пълнен гювеч по бургаски

4 декември 2008 | 14:30 | Аз жената
3 от 7 гласа
Добави в любими
Продукти: 
първи ред в гювеча – свински вратни пържоли 
втори ред – пилешки пържоли от бут 
трети ред – наденица свинска сурова 
четвърти ред – най-отгоре се слагат сарми пълнени с ориз и кайма, също чушки пълнени с кайма и ориз 
за 10 човека 
1 кг пържоли вратни свински 
1 кг – пилешки пържоли от бутче 
0,800 г сурова наденица

Продукти
Приготвяне

Приготвяне

Сармите се правят и чушките са по преценка на готвача.
Това е от мен, весели празници.

* * *

Участва в конкурса “Коледна и новогодишна трапеза

Снимка: thinkstock

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай