За дома

Спестете време, място и пари! Цялата кухня в 1 уред!

Можете ли да готвите без тава, тенджера, тиган, фурна, котлон, микровълнова печка, фритюрник?... Можете и още как!

23.01.2013г. / 11 45ч.
Аз жената
Снимка: Делимано

Снимка: Делимано

Позната ли ви е следната ситуация – 3 часа готвене, пълна мивка със съдове, мазни петна по плота, а нервите ви са толкова опънати, че чак загубихте апетит? Ако отговорът ви е положителен, значи следващите редове са точно за вас!

Ще ви кажем, че има начин да готвите бързо, здравословно, супер лесно и винаги с отличен резултат. При това със съвсем малко мазнина! Без залепване, без загаряне, без да ползвате тави, тенджери и тигани. Без да ползвате дори фурната, микровълновата печка или грила! Звучи ви прекалено хубаво, за да е истина? Значи не сте се запознали с Делимано Гурме 8 в 1 – революционен уред, който можете да разгледате ТУК.

Делимано Гурме 8 в 1 е всичко, от което се нуждаете в кухнята! Уред и съд в 1, седем режима на готвене. Благодарение на керамичното покритие, храната се изпича равномерно, запазва максимално сочността и полезните си съставки, а почистването става за секунди!

Кой казва, че здравословното не може да бъде адски вкусно? Овкусявате продуктите, слагате в уреда, избирате режима и температурата и готово! А с таймера и капака от ПИРЕКС стъкло можете съвсем лесно да контролирате процеса на готвене.

Но най-хубавото е, че Делимано Гурме 8 в 1 замества уредите и съдовете във вашата кухня! Можете да забравите за фритюрника, фурната, микровълновата печка, стиймъра за задушаване, уреда за бавно готвене, котлона, грила, уреда за приготвяне на фондю и дори скарата! Забравете и за тенджерите, тавите и тиганите! Вече имате всичко това в 1.

  • С режим Saute – варите и печете.
  • С режим Flash Fry – пържите.
  • С режим Steam –задушавате и приготвяте на пара.
  • С режим Grill – приготвяте вкусни ястия на грил.
  • С режим Warm – приготвяте изискано фондю.
  • И режим Slow Cook – за бавно готвене.

Освен че ще спестите много средства от закупуването на всички тези съдове и уреди, ще спестите и време. Защото с Делимано Гурме 8 в 1 готвите с до 30% по-бързо. При това уредът е с достатъчно голяма площ, за да приготвяте храна за цялото семейство (6-8 порции).

Мултифункционален, екосъобразен, устойчив, лесен за употреба, лесен за почистване, Делимано Гурме 8 в 1 е уредът, от който се нуждае всяко домакинство. Не се колебайте и поръчайте от ТУК още сега. А за още по-голяма лекота в готвенето, ще получите и книга с 60 рецепти като подарък!

* Платена публикация

Коментирай