За дома

Оригинални декорации върху щипки

Потърсете старите дървени щипки

09.06.2013г. / 10 25ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Когато изобретателността, фантазията и желанието ни се съюзят, ние създаваме вдъхновяващи неща.

Почивните дни биха могли да бъдат много интересни и забавни за нас и цялото семейство. Как? Най-напред потърсете старите дървени щипки, които заменихте с пластмасови.

Свързани статии

Досетихте ли се? Ще преобразим старите дървени щипки, с които да украсим дома и градината. Възможностите за декорация върху тях са толкова много.

Като за начало вземете няколко щипки, златен или сребърен спрей, лепило и малки камъчета, които наподобяват кристали. Такива се продават в кинкалериите.

Напръскайте със спрей щипките и ги оставете да изсъхнат. След това залепете отгоре камъчетата.

За декорация може да използвате и водни боички. Използвайте бяла и синя боичка. Направете раирани щипки в бяло и синьо, които да напомнят за морето. Това е идеална декорация за вилата край морския бряг.

Ако по време на ваканция сте решили да декорирате щипки, върху тях ще бъде красиво да залепите и няколко малки мидички.

Старите копчета също са част от декорацията. Използвайте всички налични материали, които според вас са подходящи.

Имате нов член в семейството?

Ако бебето например се казва Ани, вземете три щипки. Купете от кинкалерията три малки панделки, които да залепите върху щипките.

С водни боички или пастел, изпишете на всяка щипка по една буква от името на бебето. Това е много оригинален елемент, който може да поставите на видно място в детската стая.

Направете моментите със семейството наистина приятни. Децата ще се забавляват много. Декорираните щипки са оригинален подарък и за вашите приятели.

Коментирай