За дома

Направете си удобна градина

Красива градина с HomeMax

15.07.2015г. / 13 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: HomeMax

Снимка: HomeMax

Независимо колко е голяма градината ви, може да я направите максимално удобна и функционална с предложенията на HomeMax. От ранния следобед, отмаряйки на градинския шезлонг, под дебелата сянка на ореха до късно вечер под звездите около барбекюто с приятели, вие може да създадете една уникална атмосфера във вашата градина.

Най-съществено за удобството е подборът на мебели. Ако предпочитате рустикалния стил, то тогава дървените мебели са най-подходящи за вас. Тези мебели са универсални и може да ги използвате както във вашата трапезария през студените и мъгливи зимни дни, така и в градината през летните жеги. Лесни са за поддържане.

За още по-голям комфорт и удобство може да се доверите на ратановите гарнитури. Те са с различни размери и десени на текстила (възглавниците), които могат да се съобразят цветово с вашата тента или павилион. Когато става въпрос за забава с приятели и роднини, няколко уютни щрихи могат да направят откритото пространство празнично и невероятно.

Затова подберете подходящо градинско осветление и низ декоративни многоцветни лампички. А защо не и фенери. Помислете и за топлотата на огъня и вкусната храна. Може да избирате между грил камини с дървени въглища и газови барбекюта. Ако имате достатъчно голямо и обособено пространство, изградете камина от готови плоскости.

Ако искате да имате по-голяма свобода, купете си газово барбекю, което може да използвате и за пикник и къмпингуване.

Направете така, че вашата градина да е просто удължаване на вътрешното пространство. С оглед на това, защо не използвате някои от текстилните възглавнички, а защо не килимче или черга от дневната.

Подредете и керамични кашпи с цветя. Някои стайни растения могат да бъдат изнесени навън през топлите месеци. Дребните елементи създават наистина неповторим уют.

Даваме ви няколко подсказки и намигвания, ако сега започвате да организирате и обзавеждате своята градина, но няма да забравим да ви напомним за поддържането на мебелите, за освежаването на дувара, за изграждането на пътечка... и много, много други неща, които ще улеснят битието ви с HomeMax, защото нали знаете: Един дом, много идеи!

Снимки: HomeMax

Коментирай