За дома

Романтична атмосфера на сърчица

07.02.2007г. / 23 24ч.
Вергиния Генова
Романтична атмосфера на сърчица

На всички им се ще да отбележат св. Валентин – романтично, с много ласки и много любовни признания. Обикновено жените са тези, които от рано се замислят как да направят деня специален така, че любимия им никога да не го забрави. Замислят се за украсата, Валентинките и онова, което е само за двама. Рядко мъжете са тези, които поемат тази инициатива, затова може би е добре отрано да ги подготвите и да ги подтикнете нежно, но недвусмислено към романтика. Няма как да не забележат, ако изведнъж смените обикновените чаршафи с розови на сърчица или с десен от яркочервени рози. Дискретно започнете да слагате в ъглите нови и нови ароматни свещи и пръчици. Появете се някоя вечер със старинна ароматна лампа или възглавничка сърце. Подметнете невинно, че ще си купувате яркочервено бельо или страшно много сте си харесали бюстие с розови пухчета. Всичко това би трябвало да им загатне, че се задава празник. А ако имате традиция за всеки празник да сменяте домашната украса, сега е моментът розовото и червеното да преобладава в дома ви.

Любовта винаги е ангелски нежна, може би защото вследствие на нея се раждат ангелчета, които винаги да ви напомнят, че сте били обичани. Затова и ангелско белите пухкави крилца, които може да откриете в Слънчоглед са подходящи за случая. Може да ги окачите на тънки корди или панделки да висят надолу от окачения таван в кухнята или полилея във всекидневната. Да ги комбинирате с червени сърца, блестящи кристали и рубинено червени стъклени топчета. Няма как любимият ви да не ги забележи. Ако си го знаете, че е малко отвеян за по-сигурно може да сложите и по някое звънче, та минавайки покрай тях да въздействате не само визуално, но и слухово.

Красиви са и прозрачните стъклени сърца, в които можете да опънете парче червена органза или панделка, да изрежете по края и отново да окачите на подходящо място – например над спалнята. А най-добре сърцата да са две. Така любимият ви ще знае, че се задава нещо много специално във вашето легло и във вашите взаимоотношения. Индиректно ще му се обясните в любов и ще му покажете колко много значи той за вас. Това може да бъде едно ново начало във връзката ви, така че през цялата следваща година да живеете все едно, че всеки ден е св. Валентин – защото за влюбените винаги когато са заедно е празник.

фото поглед

Коментирай