За дома

Адам Лавин купи къщата на Бен Афлек и Дженифър Гарнър за $32 милиона

Огромният имот се намира в Лос Анджелис

04.01.2019г. / 14 48ч.
Мария Дуковска
Снимки: Getty

Снимки: Getty

Фронтменът на Maroon 5 Адам Лавин се обзаведе с нов, луксозен дом. Певецът е купил семейния дом на Бен Афлек и Дженифър Гарнър в Лос Анджелис, в който те живееха, преди да се разделят. Актьорската двойка купи обширното имение през 2009 г. за 17,55 милиона долара, но през годините са направили обновления, които са увеличили почти двойно цената му.

Имението никога не е било официално предлагано на пазара за имоти, като сделката е била сключена лично между представители на Лавин и Принсло и Афлек и Гарнър. Известно е, че бившата двойка се опитва отдавна да продаде имота. Прелестното имение е създадено по дизайн на Клиф Мей през втората половина на 30-те години на 20 век. След това в края на 40-те години става собственост на филмовата легенда Грегъри Пек. Според Variety, Брайън Глейзър купува имота през 1992г. и след това го продава на Афлек и Гарнър.

Явно Лавин и съпругата му, супермоделът Бехати Принслу, не се притесняват, че къщата е принадлежала на разведена двойка и не влагат суеверие, закупувайки този скъп имот. Имението, което се разпростира на над 3 акра земя, е продадено на Лавин за сумата от 32 милиона долара. Къщата се състои от 5 спални, 8 бани и домашен киносалон, в който Адам би могъл да гледа някой от филмите, в които е участвал или пък най-новите си видеоклипове.

В имението има също баскетболно игрище, фитнес салон, басейн, артстудио.

През август 2018 г. стана ясно, че Бен Афлек и Дженифър Гарнър са официално разведени, след като през 2015 г. се разделиха. Те дълго време живяха разделени и отлагаха развода, но в крайна сметка сключиха споразумение и го финализираха.

Адам Лавин има още няколко прекрасни имения, освен новия си имот. Вижте в галерията ни как изглежда къщата му в Ел Ей за 18 милиона долара.

Коментирай