За дома

Какъв е домът ви според месеца на раждане

Еклектичен или практичен

21.09.2022г. / 14 18ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Септември

Вие сте перфекционисти. Ориентирани сте към детайлите, а поправянето на разни неща у дома ви помага да елиминирате стреса. Що се отнася до красотата в интериора, понякога сте малко повърхностни. Стараете се да е подредено, да оформите нещата според желанията ви, но повече се стремите към практичност, а не толкова към създаването на нещо изключително в декорацията.

Октомври

Вие сте смела личност, интелектуална, очарователна, честни, но и малко саркастични. Динамиката на ежедневието ви кара да забравите да се отпуснете. Работите много, социални сте. Що се отнася до дома ви, за вас е важно той да бъде добре подреден. Харесвате лукса и сте готови да работите извънредно, за да може да си позволите този интериор, за който мечтаете. Не само, за да се чувствате вие добре, но и за да впечатлите останалите.

Каква личност сте според интериора в дома си?

Ноември

Родените през ноември са бунтари и упорити личности, но също така са страстни и следват мечтите си докрай. За тях е важно да се чувстват свободни. Техният дом е място, където наистина трябва да бъдат себе си. В декорирането следват свои собствени правила и твърдо застават зад желанията си, когато искат нещо определено.

Искат средата, която ги заобикаля да е модерна, лесна и удобна за почистване. Ориентирани са към практичността, но също така се стремят да внесат малки детайли, които да им носят уют.

Декември

Декемврийците, обикновено са щастливи, но и надеждни и отговорни личности, завършващи своите проекти и задачи. Лоялността е много важна за тях. В дома си поддържат безупречна чистота. Тъй като често канят гости, много е важно пространствата да са не само красиви, но и обширни и удобни. Въпреки това родените през декември се делят на две групи. Едните предпочитат по-изчистеното и непретенциозното, докато при другите интериорът често издава тяхното добро материално състояние. Не на последно място, около тях винаги има много цветя.

Коментирай