За дома

Какъв е домът ви според месеца на раждане

Еклектичен или практичен

21.09.2022г. / 14 18ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Това как обзавеждаме дома си, се диктува от нашата личност и моментните ни настроения. Ние въздействаме върху средата край нас, а оттам тя ни отговаря с определени вибрации. Какъв е вашият дом според месеца, в който сте родени? Ето и отговорите.

Януари

Хората родени през януари често са надарени със силно въображение. Те са работохолици и следват стриктно своите цели, но и обичат да се забавляват. В домовете им има много предмети на изкуството, някои от които те сами са направили.

Красиви декорации със сукуленти

Февруари

Ако вашият рожден месец е февруари, то вие сте артистична личност, често възприемана от другите като нестандартна. Вие сте чувствителни и състрадателни. Домът ви излъчва уют и комфорт, интериорът е еклектичен.

Март

Родените през третия месец от годината са мечтатели, но понякога действат импулсивно. Работят усилено, за да са спокойни на по-късен етап от живота си. В дома им винаги има малко кътче, което напомня за офис. Въпреки това се стремят с интериора си да поддържат позитивно настроение и вдъхновение. За тях банята е много важна, тъй като там обичат да си правят домашни спа ритуали.

5 интериорни съвета за по-релаксиращ дом

Април

Вие сте лидер! Вашето мнение винаги тежи, въпреки че понякога, когато се изразявате сте склонни да следвате тон, който се приема от другите като агресивен и непреклонен. За вас чистотата е от първостепенно значение, не само в отношенията, но и у дома. Харесвате модерния стил и светлите цветове. Прецизно избирате всеки детайл от декорацията и често правите освежаващи ремонти.

Коментирай