За дома

Празничен старт на новата година с Революция на цените

В актуалната кампания на eMAG са селектирани продукти, които ни помагат да се погрижим за дома и за себе си

13.01.2022г. / 09 25ч.
Мария Дуковска
Празничен старт на новата година с Революция на цените

Празниците вече отминаха, но не и когато става дума да открием страхотни оферти, с които да започнем 2022-ра с летящ старт – като се погрижим за комфорта у дома, за ъпгрейдването на технологичните ни помощници и разбира се, за себе си.

За това на помощ идва eMAG, където до този петък включително ни очаква РЕВОЛЮЦИЯ НА ЦЕНИТЕ – добре познатата кампания на платформата за електронна търговия, в която са включени селекции от широка гама продукти – дом и декор, електроника, домашен фитнес, детски и бебешки стоки, игри и играчки, здраве и красота, хоби, мода и много други.

Ако не сме открили под елхата желания нов смартфон, в кампанията ни очакват атрактивни оферти като стилния Samsung Galaxy S20 FE, който е стилно и модерно устройство, независимо дали става дума за снимки от приключенията, които ни очакват тази година, за игри или споделяне. Моделът събира отлична комбинация от иновации на серията S20, а по време на кампанията се предлага на цена 839,99 лв.*

За да се забавляваме, но и да работим, да учим и дори да спортуваме у дома, модерните телевизори са наш съюзник, тъй като те вече са много повече от обикновени предаватели на съдържание и работят като истински мултимедийни платформи. Перфектен пример за това е Samsung 55AU8072, 55" (138 см), който се отличава не само с елегантен и тънък дизайн, кристална картина и звук без компромис, но и с редица функционалности и иновации, като например възможността с едно докосване на мобилния телефон до телевизионната рамка моментално да възпроизвежда любимия филм или стрийминг. В Революция на цените се предлага за 999,00 лв.

Ако сме решили да освежим дома и да започнем новата година, като направим пространството вкъщи максимално уютно и удобно, в Революция на цените можем да намерим цялостни решения за кухнята като комплекта кухненски мебели Kring Yasmine, 240x195,5x60 см, дъб – 377,99 лв. по време на кампанията. В новата кухня ще е истинско удоволствие да се използва и комплекта два тигана и две касероли Tefal Ingenio Essential на цена 99,99 лв за Революция на цените.

Можем да обърнем внимание и на удобството, докато работим или се забавляваме, с гейминг стола Gaming Kring Rush – 299,99 лв. за кампанията. С ергономичен и модерен дизайн, той е създаден, за да осигури максимален комфорт и има множество опции за регулация. Поддръжката вкъщи също няма проблем да стане лесна и приятна, оставяйки ни повече време за нас: с атрактивни оферти за умен робот-прахосмукачка Roborock Cleaner S5 MAX (на цена 669,99 лв. за кампанията), който ще направи наистина революционна промяна на фона на хамалогията с обикновена прахосмукачка и моп, или капсули за пране Ariel All in One PODS Color за 100 изпирания (за 33,99 лв. в Революция на цените).

А след като се погрижим за къщата, можем да обърнем внимание и на себе си с офертите за спортни уреди и аксесоари за фитнес вкъщи като сгъваеми велоергометри, ластични ленти или лежанки за коремни преси, които да ни помогнат да поддържаме форма. В кампанията са включени и много продукти от категориите Лична грижа и красота, както и Мода – тъй като един от най-големите подаръци, които можем да си направим, е да отделим качествено време за себе си.

Това са само няколко от революциите в началото на годината, които може да направим с актуалната кампания на eMAG – възползвайки се и от всички предимства на онлайн пазаруването от платформата като бързина, богато разнообразие, удобни филтри и различни опции за плащане и за доставка до вкъщи или над 3000 точки в страната: куриерски офиси, клоновете на Български пощи или един от трите шоурума на eMAG. Може да пазаруваме и в движение – с мобилното приложение на онлайн ритейлъра.

Революция на цените ни очаква!

* Посочените оферти важат до изчерпване на количествата.

Снимки: eMAG.