За дома

Модели дивани за дома

Красиви идеи за вашия интериор

21.09.2023г. / 13 46ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Диванът у дома е едно от най-специалните места и мебел с особена важност, особено за семейства с деца. На дивана си почиваме, гледаме любими филми, забавляваме се, посрещаме любими гости и т. н. Рано или късно идва моментът, в който трябва да закупим нов диван, тъй като старият вече се е амортизирал или не пасва на новите интериорни идеи. Ще изберем новия си диван по различни критерии.

Свързани статии

Дали го взимаме за всекидневната или пък за някои от другите стаи. Колко е голямо помещението, в което ще бъде поставен. Колко местен диван ни трябва. От каква материя да бъде, дали да има място за декориране на много малки възглавници или пък ще закупим такъв, към който има обемни такива и т. н.

Формите на диваните са толкова разнообразни – от класически, през винтидж, до такива с футуристичен дизайн. Избирането на нова мебел може да е удоволствие, но и да ни затрудни. Днес в галерията ни споделяме няколко красиви идеи за различни модели дивани и това как бихте могли да ги съчетаете с останалата част от интериора.

Коментирай