Здраве и красота

Как да прикрием с дрехи излишните си килограми?

17.11.2010г. / 16 44ч.
Мария Дуковска
Как да прикрием с дрехи излишните си килограми?

Навлизаме в зимния период, когато празниците са сякаш през ден и съответно по-често хапваме и пийваме, отколкото да се движим. Традиционно това са и дните, в които качваме повече килца от предвиденото и е време да помислим как да ги прикрием ефективно.

Вариант 1:

Не обличайте полепнали по вас дънки и панталони. Заменете ги с по-широки такива. Така хем ще ви е удобно, хем ще изглеждате по-добре. Ако имате излишните килограми, забравете за дънките тип цигара, които се спускат плътно по крака. Така ще очертаете всеки малък и не толкова малък недостатък.

Вариант 2:

Наблегнете на деколтето и аксесоарите. Когато сте прекалили с хапването, а все пак държите да изглеждате добре, наблегнете на други части от тялото си, като например деколтето. С по-широки панталони или пола, може да изберете блуза или ризка с голямо деколте, но не прекалено вулгарно. Оставете нещо и на въображението. Добро решение за отвличане на вниманието от понаедрялото ви дупе, са екстравагантните бижута, шалове, шапки.

Вариант 3:

Време е за високи токчета! Обуйте високи, секси ботуши и веднага ще бъдете забелязана! Обувките с висок ток визуално ни издължават и правят по-слаби. Така ще изглеждаме по-добре, а и секси ще потропваме с токче.

* * *

Пости за отслабване, пости за здраве
Свалете килограми с мед и канела
Как да отслабнем лесно и сигурно
Защо не успяваме с диетите

Коментирай