Здраве и красота

Чувствайте се красиви и желани... с Fa

27.06.2005г. / 12 43ч.
Аз жената
Чувствайте се красиви и желани... с Fa

Привличането между половете е игра, в която сме въвлечени, едва ли не от самото ни раждане. А когато става въпрос за привличане на мъжкото обожание, жените са се научили да бъдат много изобретателни. Какво правят те, за да разбиват мъжките сърца и останалите жени да им завиждат? Каква е тайната на техния успех и обаяние?

Всички знаем за Клеопатра и ваната от мляко, която тя е правила, за да поддържа кожата си мека и свежа. Сега много известни холивудски звезди, също практикуват въпросната процедура . Но представете си, може ли всяка от нас да се потопи във вана от прясно мляко? Има алтернатива – вместо литри прясно мляко прилагаме кисело. То е често използвано в козметиката, например то е основна съставка в маски за лице.

Ето и 2 от тях, които съдържат в себе си т. нар. йогурт или кисело мляко в най-изчистения си вид и могат да ви бъдат полезни:

Маска за суха кожа
Разбъркват се 2 супени лъжици кисело мляко, 1 жълтък, 1 чаена лъжичка сок от краставица и мая за хляб колкото орех. Нанася се на лицето и шията и след 10 – 15 минути се измива с хладка вода.
При суха кожа се използват за маски и лосионни растения, съдържащи етерични масла – листа от мента, маточина, листа и цвят от мащерка, цвят от лайка.

Маска за мазна кожа
Две супени лъжици кисело мляко се смесват с 1 супена лъжица овесени ядки или тоалетни трици. След като набъбнат, маската се нанася на лицето и остава в продължение на 20 минути.

Маските, които поставяте на лицето си задължително нанасяйте и на шията и кожата на деколтето.

Но не всички обичат да се ползват от домашната козметика. Има и много по-лесно и също толкова ефективно предложение. Изследователите на Шварцкопф & Хенкел са събрали естествените нежни и освежаващи свойства на йогурта в два нови Фа душ гелове, които оставят кожата ви трептяща от удоволствие…

Новите Фа Йогурт душ гелове съдържат уникална комбинация от йогуртови протеини с естествени съставки. Млечната мазнина, съдържаща се в йогурта, има изглаждащ ефект върху кожата – това превръща йогурта в идеалната нежна съставка в двата най-нови душ-гела от Фа:

Душ-гел Фа Йогурт Алое Вера 250ml
Млечният сок от алое се използва от векове като лекарство и като козметично средство. Той увеличава снабдяването с кислород на кожата и подсилва кожната тъкан, предпазвайки кожата от увреждане и облекчавайки сърбежа от ухапване от насекоми и алергии.

Душ-гел Фа Йогурт Кокос 250ml
С оригинална комбинация от протеини от йогурт и кокосов екстракт, който се разтопява върху кожата преди да се абсорбира, предпазвайки кожата от загуба на влажност, Фа Йогурт Кокос успокоява и изглажда кожата.

Наслаждавайте се на FA йогурт... И се чувствайте красиви и желани, както никога досега...

Коментирай