Здраве и красота

Различната красота на „Мис Тибет“ 2013

В конкурса „Мис Тибет“ победи единствената участничка

19.02.2013г. / 16 08ч.
Аз жената
Снимка: Miss Tibet

Снимка: Miss Tibet

Тензин Ламо е името на красавицата, която победи в конкурса „Мис Тибет 2013“. Тя е била и единствената участничка в „надпреварата“. Миналата година конкурсът изобщо не се проведе заради вълнения в региона, съобщава сайта на конкурса Miss Tibet.

Свързани статии

Младата жена живее в САЩ, в град Медисън. Тя е красива, елегантна, чаровна, умна и се е посветила на борбата за свобода на Тибет. Има диплома за медицинска сестра със степен бакалавър по биология и грижа за болни. В свободното си време Ламо обича да чете, да слуша музика и да научава нови неща.

Награждаването на новата мис се е състояло в индийския град Бангалор. Младата жена силно се разстроила, когато разбрала, че няма да има конкурентки, защото се е готвила за честна борба.

„Посвещаваме този конкурс на тибетските герои, които са дали живота си за свободата на Тибет. От 2009 г. досега сто тибетци са се самозапалили като съпричастност към каузата. Последният случай е от тази седмица, когато 20-годишен будистки монах се самозапалил в Катманду.“ – съобщават организаторите на конкурса.

„Мис Тибет“ ще получи 2000 долара и възможност да представлява Тибет на международния конкурс за красота „Мис свят“.

Коментирай