Здраве и красота

Кой е новият идеал за женска красота?

Най-много жени искат нос и вежди като на Кейт Мидълтън

07.03.2013г. / 11 25ч.
Надежда Маринова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

От години пластичните хирурзи споделят коя е модата в идеала за женска красота. Той се мени през няколко години и го диктуват образите на публичните личности. Така пациентките на пластичните клиники искат да имат черти и части на тялото като на звездите

Жените винаги са искали да са принцеси или други кралски особи, е, затова сега желанието им е напълно оправдано – те искат да приличат на Кейт Мидълтън. Най-харесвани са веждите и носът й.

Херцогинята има заслуга в налагането на тенденцията на хубавите, естествени, гъсти вежди. Тълпи от дами са готови да се подложат на процедура за възстановяването на обема на веждите си (чрез татуиране или присаждане на косми).

Свързани статии

Съпругата на принц Уилям, по мнението на пластичните хирурзи, има правилни симетрични черти на лицето, добре подредени зъби и трапчинки на бузите. Затова не е чудно, че е станала идеал за красота на много жени.

Носът й е пропорционален в анфас и в профил, притежава мека извивка и очертан фин връх. Десетки хиляди жени във Великобритания са пожелали да имат такъв нос.


Снимка: Reuters

Кейт Мидълтън е харесвана от женското множество не само с класическата си външност, макар че вече се появиха и полемики в британските медии относно изкуствената й „пластмасова“ усмивка. Англичанките, както и жени от други страни, копират маниера й на поведение, прическите и стилът на дрехите й. Гардеробът й се отличава със сдържаност и класика като дрехите не подчертават формите на тялото. Наистина е добре да се стремиш към идеал, който въплъщава грация, естествена красота и стил.

Има и модни дизайнери, които не са във възторг от гардероба й. Вивиан Уестууд упреква Кейт, че много често сменя дрехите си. Според дизайнерката херцогинята трябва да даде пример за икономия и за грижа към околната среда, защото многото дрехи и ненужни вещи носят вреда на околната среда.

„Щеше да бъде чудесно, ако се появява на публични места в един и същи тоалет няколко пъти. Това ще бъде правилното послание“, споделя Вивиан.

Но все пак това не е удар по стила, а по разточителството.

Херцогинята на Кеймбридж много внимава какво облича. През есента тя се отказа от колекцията на Ким Кардашиян. Американската светска лъвица й изпратила безплатни образци от своята нова колекция Kardashian Kollection, направена съвместно с Дороти Паркинс. Кардашиян се надявала, че съпругата на принц Уилям ще ги хареса, но в кралското семейство много внимават какви дрехи носят и се отнасят много критично към тоалетите, които им изпращат безплатно. Няма начин Кейт да се появи на събитие, облечена в мини пола с леопардова шарка и със сако със златни копчета!

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
амбри ( преди 10 години )
голяма злоба си мойто момиче.как да не е красива-та тя е съвършена и без грим.това -човешката злоба граници няма
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 1 rate down comment
Krisi ( преди 11 години )
Кейт въобще не е чак толкова красива. Това, че успя да се ожени за принц Уилям не значи да бъде бутана изкуствено начело на всички класации. Хиляди обикновени момичета са хиляди пъти по-красиви от нея, но никой не им обръща внимание. Абсурдно е да се твърди, че Кейт е най-красивата британка, защото това просто не е така.Оставям настрана много красивите братовчедки на Уилям както от родата на баща му, така и от рода Спенсър,оставям настрана и десетките английски суперкрасиви актриси, певици, телевизионни говорителки, футболни съпруги и пр., ама наскоро гледах някакво вечерно тържество, на което присъстваха жени-офицери от британската армия. Е тези жени ми взеха акъла. Те имаха перфектни тела, красиви лица, бяха облечени в строго официални тоалети. Толкова много хубост, чак да не повярваш, че над половината от тях са били в Афганистан. И това са жени, които работят и сами се грижат за себе си. Докато Кейт няма никаква естествена красота.Ако не беше жена на Уилям, никой нямаше дори да се обърне след нея. Чела съм в английската преса, че Кейт е успяла да се ожени за Уилям, само благодарение на изключителното си нахалство.Като студентка тя е била най-глупавата и посредствената, но много хитра, пресметлива, властна и амбициозна и единствената й цел в университета е била да се ожени за Уилям. Той на няколко пъти се е опитвал да се раздели с нея и жалко, че не е успял. Просто защото е кралска особа,Бог знае колко хора около нея се трудят около Кейт за това, естествената й грозотия да не личи. Кейт не притежава и частица от красотата, обаянието, чара и харизмата на лейди Даяна и въобще няма нейното благо излъчване. Вгледайте се в снимките на Кейт, колко хитра и пресметлива физиономия с какви остри черти има. Пипа е сто пъти по-красива, което се видя още на сватбата
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота