Здраве и красота

Нова марка лакове с над 250 цветови нюанса

Световноизвестна марка лакове за нокти е вече в България и представи най-богатата палитра от цветове

04.04.2013г. / 16 03ч.
Аз жената
Нова марка лакове с над 250 цветови нюанса

На бляскаво събитие, изпълнено с цветно и пролетно настроение, L’Oreal България представи за първи път у нас световноизвестната марка лакове за нокти Essie.

Гостите бяха посрещнати в приказния свят на марката с ярки тонове, цветни коктейли и nail-барове. Дамите се довериха на професионалните грижи на маникюристите и се лакираха в бляскави нюанси с усмивка и много настроение.

Всички гости имаха възможност да направят диагностика на цвета на аурата си, което им разкри любопитни тайни от света на цветовете. Сред страстните почитателки на красивите нокти бяха Славена Вътова и Гери Дончева, които избраха нюансите bordeaux и aruba blue за своя маникюр.

Марката е създадена от любов към цвета през 1981 в Ню Йорк от Еси Вайнгартен. Днес над 7 милиона жени по света се доверяват на нея не само за маникюра, но и за настроението си. Марката е добре позната в 102 държави, а България е номер 103. Над 250 нюанса на лаковете й вдъхват самоувереност и сила на жените по света, карайки ги да се чувстват красиви и модерни, което вече е достъпно и за българските дами.

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати