Здраве и красота

Готови ли сте за лятото?

Погрижете се за здравето на кожата

19.04.2013г. / 14 33ч.
Аз жената
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Лятото е все по-близо и е време да започнем подготовката за предстоящите почивки и протяжни слънчеви бани. Здравето на кожата ни е грижа номер едно, както и добрият й вид, разбира се.

Само преди броени дни екипът на Eau Thermale Avene България събра журналисти от водещи лайфстайл и медицински медии, а поводът – най-новите иновации в серията Слънчева защита на дерматологичните лаборатории.

Бранд мениджърът г-жа Дарина Христова посрещна гостите с благодарност за дългогодишното партньорство и отразяване на дермокозметична марка №1 в Европа. Лятото наближава, период, когато кожата е изложена на показ на слънцето, подложена на влиянието на вятъра и солените ласки на морската вода. За да може кожата да изживее своето красиво лято, без риск, от основно значение е добрата подготовка, сподели г-жа Христова.

Как да осигурим необходимата грижа за успокояване, хидратация, жизненост и гладка кожа, а именно с продуктите на Дерматологични лаборатории Avene, разкри Велислава Вълчанова, Мениджър обучения на Марката.

Специален гост-лектор беше д-р Катя Паскова, специалист с дългогодишна практика в клиничната и естетична дерматология, собственик на клиника. Тя сподели какви са актуалните за този сезон процедури за повече красота преди лятото.

След тези насоки за подготовка, Д-р Паскова обърна вниманието на журналистите дали слънцето е наш приятел или враг. Неизменно за нашето съществуване, за съжаление то е отговорно за появата на следите на времето върху кожата, а и все по-често за рак на кожата. Д-р Паскова сподели, че фотозащитните продукти са неизменни в дерматологичната практика на всеки лекар – при различни състояния на кожата, след процедури и по време на лечение.

Употребата на слънцезащита, отговаряща на качество, ефикасност и безопасност, е неизменно. Именно създадена по тези стриктни изисквания, серията Слънчева защита на Avene, не случайно е лидер. Г-ца Вълчанова повдигна завесата на новостите в серията: нови формули, с по-малък брой фотопротективни филтри и екрани, изключително висока фотостабилност. Формули без парабени, без алкохол, създадени в отговор на нуждите на всеки тип кожа, в съчетание с безопасност.

Нови текстури, бързо попиващи, без бели следи, бележат серията през 2013 г. за повече удоволствие при употреба, качество, което търсят потребителите.

Коментирай