Здраве и красота

Козметичните трикове на най-красивите жени в Холивуд

Наистина ли миглите на Ева Лонгория са толкова красиви?

14.05.2013г. / 16 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Свързани статии

Дамите от Холивуд винаги успяват да ни омаят с безупречния си външен вид. Често мислим, че с козметиката, която ползваме не бихме могли да изглеждаме свежи и красиви.

Истината е, че те ползват продукти, за които сме чували, но не винаги се сещаме да използваме в ежедневието си. Няколко от най-красивите жени разкриват тайната на красотата си. Всичко, което използват те, можем лесно да намерим и закупим.

Дженифър Анистън се грижи кожата й винаги да бъде добре почистена. Актрисата използва продукт 2 в 1, който отпушва порите и може да бъде нанесен като маска на лицето. Резултатът е налице – тя изглежда прекрасно.

Ева Лонгория, която е рекламно лице на известна фирма за козметика, подчертава миглите си със спирала. Тя е късметлийка, защото нейните мигли наистина са дълги. Малко спирала за обем ги прави още по-красиви и извити.

Преди да се качи на сцената Мадона използва фон дьо тен под формата на спрей.

Актрисата Рейчъл Билсън се грижи за мекотата на кожата на тялото си, използвайки крем сапун с кокосово масло и масло от ший.

 

Певицата Риана нанася специален гел на лицето си преди да се гримира. Той заглажда несъвършенствата и изравнява тена й.


Красавицата Виктория Бекъм винаги поставя база за грим, който изглажда кожата й.

Актрисата Лив Тайлър има прекрасни плътни устни. Тя винаги нанася червило или лек гланц. Когато иска да подчертае техните форми и сексапил използва малиново или червено червило.

Снимки: Getty Images

Коментирай
16 rate up comment 0 rate down comment
Inna ( преди 10 години )
Що за глупава статия?! Не познавам жена, която ''да не се е сетила'' да си сложи червило или спирала...По-големи ''трикове'' не бях чувала..
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време