Здраве и красота

Кое е най-важното за секси устни през лятото?

Да запазим устните свежи и изкусителни

20.05.2013г. / 15 20ч.
Вергиния Генова
Снимка: Gettyimages.com

Снимка: Gettyimages.com

Устните са едно от първите неща, които се забелязват в женското лице. Особено, ако сме с твърде ярко или неподходящо червило. Но червилото е най-малкият ни грях спрямо тях, истината е, че трябва усилия, за да ги поддържаме свежи и красиви и през зимата и през лятото.

Свързани статии

Слънцезащитни продукти за устни – устните не изпръхват само от студ, а се напукват и от голямата жега и липсата на хидратация. Затова едно от първите неща, които трябва да сложим в лятната си чанта е именно балсам за устни със слънцезащитен фактор.

Червило, цветен балсам за устни – освен продукт със слънцезащитен фактор в чантичката може да добавите и едно червило за цвят и блясък. Ако не за другите, то за ваше самочувствие, ако червилото ви дава такова. Аз още не мога да разбера как има жени, които нямат никакво самочувствие, ако излязат всред хората без грим и червило, но е факт. Червилото е жизненоважно за голяма част от жените, така че не го забравяйте. И защо само едно? За всеки тоалет по едно!

Снимка: Getty Images

Шише вода – през лятото е необходимо да сме много по-хидратирани. Така че не забравяйте да пиете повече вода. Избягвайте вредните навици като постоянно да облизвате устните си или да ги хапете – така те се напукват и нараняват.

Вие решете, кое е най-важно за вас, за да имате здрави и красиви устни!

Коментирай