Здраве и красота

Идеи за нова прическа

Лентите за коса – красив аксесоар

18.05.2013г. / 12 43ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Лентите за коса са един много красив и практичен аксесоар, който можем да носим през цялата година. Те могат да бъдат ластични, с камъни и мъниста по тях, от много фина кожа, дантела и бродерии, в разнообразни цветове и форми.

Свързани статии

Като че ли забравихме за тях и за това, че могат да променят и направят прическата ни по-интересна и красива. Няколко приятни идеи, които да вплетете в косите си ще направят скучната безформена коса да изглежда идейно.

Актрисата Миша Бартън е оформила косата си леко небрежно, но е подчертала красотата й със сатенена лента.

Като хипи през средата на главата. Тънка черна или кожена лента, може да е нещо сребристо. Напомня за морето, за свободата и секси различно.

Актрисата Дрю Баримор знае как да направи впечатление. Същото може да направите и вие. Съберете цялата коса небрежно и поставете лента, която се разделя на няколко по-малки. Тази идея е подходяща за вечер, за морето или за всеки ден.

Боливудската красавица Шилпа Шетти е сложила двойно разделяща се лента, която леко повдига предната част на косите. Лентата е изцяло с мъниста, което я прави още по-красива.

Широка ластична лента. Така може да бъде носена като част от морския аутфит, много оригинално и интересно.

Лента от пайети с малки пера по нея, напомня за 30-те години на миналия век. Изключително секси и забавно предложение за вечерите в диско клуба или за суинг танците.

Косата е събрана и оформена с обем, а тънка сребърна лента подчертава линията й.

Снимки: Reuters

Коментирай