Здраве и красота

Красиви сенки според цвета на кожата

Тюркоаз, портокал и мандарина

15.06.2013г. / 12 12ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Аромат на портокал, тюркоаз, напомнящ за океана и морето оживяват върху лицата ни. Разгръщаме нашата женственост, подчертавайки красотата на нашата кожа. От тъмна до порцеланова, всяка една със своята красота и неповторимост.

Свързани статии

Това лято всички ще се оглеждат в нашия поглед, който ще направим още по-магнетичен, избирайки подходящите сенки според цвета на кожата ни. Това са само едни добри предложения, които да ви дадат идеи. Изберете тези сенки, които най-много ви допадат, експериментирайте и бъдете забележителни.

  • За светла кожа

Изберете цвят на портокал, лимон и злато. Сенките в ярки цветове може леко да омекотите, като добавите и малко златен прашец. Малко черна спирала и мек гланц. Играта от комбинацията на сенките разгръща красотата на тоалета, а вие изглеждате необикновено свежа.

  • За кожа с лек загар

Нанесете яркозелени перлени сенки, черна спирала и лека очна линия. Може да добавите сребърни и златни акценти, които да подчертаят хубавия и равномерен тен. Лек гланц на устните ще ги направи още по-изкусителни.


  • Кожа като порцелан

Тюркоаз и смарагд галят дамите с кожа като на порцеланова кукла. Сапфир и черна очна линия нежно допълват устните в цвят на праскова. Едно преливане на нюанси, меки и красиви тонове напомнящи за тропиците.

  • За тъмна кожа

Цвят на мандарина. Сенките за очи в цвят на мандарина правят шоколадовата кожа още по-секси. Омекотяват чертите и придават една яркост. „Отварят“ окото, ако добавите и червило в този нюанс, със сигурност ще съберете погледите. Контрастните сенки добавят една вълнуваща яркост, която ви прави още по-красива.

Снимка: Getty Images

Коментирай